Kiinnostaako jäsenistöä yhteistyön jatkaminen Fysio2000 kanssa?

Mikäli liityt mukaan, saat seuraavat edut:

Samalla ovikoodilla pääset käyttämään kaikkia kolmea FYSIO 2000:n kuntosalia (Seinäjoki Sorsanpesä, Seinäjoki Keskusta, Ilmajoki) joka päivä klo 05-01.

Lagun jäsenen kuntosalikorttiin sisältyy lisäksi YKSI näistä vaihtoehdoista:
– FYSIO PT (Personal Training) ohjaus (45 min)
– hieronta (45 min)
– kuntosaliohjelma ja -ohjaus* (45 min)

Mikäli mukaan saadaan vähintään 10 henkilöä, olisi jäsenhinta 180€/vuosi. Seuran jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva saisi kuntosali jäsenyyden hintaan 234€/vuosi.

Perheenjäsenten edut:

Lagulaisten perheenjäsenet saavat kuntosalikortin tarjoushintaan 234€/vuosi (sis. FYSIO PT -käynnin (45 min) TAI kuntosaliohjelman ja -ohjauksen* (45 min).

*) Kuntosaliohjaus sisältää henkilökohtaisen sinulle suunnitellun kuntosaliohjelman. On tärkeää, että laitteita osataan käyttää ja liikkeet tehdään varmasti oikein. Fysioterapeutin laatimalla ohjelmalla harjoittelusi on tavoitteellista ja tarkoituksenmukaista.

Halukkaat saavat ilmoittautua mukaan 14.12.2019
saakka osoitteeseen: susanna.ranssi@gmail.com

Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot:
Jäsenen nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostisoite, syntymäaika sekä minkä kuntosalikorttiin kuuluvan palvelun hän haluaa käyttää (FYSIO PT/hieronta/ kuntosaliohjelma). Listaan voi lisätä myös perheenjäsenten tiedot, jotka ottavat tarjoushintaisen kuntosalikortin (234€).

Kategoriat: Ajankohtaista

%d bloggaajaa tykkää tästä: