Kaipaamme jäsenistöltä vastauksia kouluttajakyselyyn!

Viikkoryhmät eivät pyöri ilman kouluttajia, ja siksi vapaaehtoiset kouluttajat ovatkin elintärkeitä seuramme treeniryhmien pyörittämiselle. Seuramme on jo pitkään kärsinyt kroonisesta kouluttajavajeesta, ja uusia asiasta kiinnostuneita saadaan mukaan harvakseltaan. Mikäli tilanne ei lähiaikoina korjaannu, voidaan joutua tilanteeseen, jossa osa ryhmistä täytyy muodostaa omatoimiryhmiksi tai voidaan joutua rajoittamaan koirakkopaikkojen määrää kursseilla. Ongelma on siis todellinen, ja kaikenlaiset ratkaisuehdotukset ovat tervetulleita.

Tämän kyselyn tarkoituksena on selvittää millaisia toimenpiteitä voisimme tehdä, jotta viikkoryhmien kouluttaminen olisi jäsenistölle mielekkäämpää tai innostavampaa. Kyselyyn toivomme vastauksia niin agilityn kuin rally-tokonkin näkökulmasta, ihan jokaiselta jäseneltämme.

Vastaukset ovat täysin anonyymejä, ja menevät vain hallituksen tietoon, joten toivomme suoraa ja rehellistä palautetta ja aitoja ajatuksia aiheesta, jokainen vastaus on tärkeä, jotta voimme ottaa opiksi ja parantaa tilannetta!

Vastaa kyselyyn tästä, jokainen vastaus on tärkeä!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *