UUDEN JÄSENEN INFOPAKETTI

Info Lagun uusille jäsenille tärkeistä asioista, lue huolella.

Jos kuulut Facebookiin, tee liittymispyyntö ryhmään Lakeuden Agilityurheilijat jäsensivusto. Sivulla jaetaan aktiivisesti jäsenille suunnattua ajankohtaista tietoa.

TYÖVELVOITEPISTEET

Lagun jäsen on velvoitettu keräämään työvelvoitepisteitä saadakseen osallistumisoikeuden kursseille, sekä edullisemman omatoimitreenioikeuden. Pisteitä kerätään kökkätöillä, joita ovat mm. Lagun järjestämät agility- ja rally-tokokisat, näyttelyt ja hallitalkoot. Kökkäväkeä huikitaan Lakeuden Agilityurheilijat jäsensivusto fb-ryhmässä, Lagun nettisivuilla, sekä jäsenkirjeissä sähköpostilla. Kökkäilmoittautuminen tehdään lähes aina ilmoittautumislomakkeella, joka on linkitetty kökkäväkipyyntöön.

Jotta voi osallistua talvikaudella Lagun viikkokursseille tai saada oikeuden omatoimitreeniin, on kerättävä edellisen kesäkauden aikana (1.4.-30.9.) vähintään kymmenen (10) työvelvoitepistettä. Jotta voi osallistua kesäkaudella kursseille, on edellisen talvikauden (1.10.-31.3.) aikana kerättävä vähintään neljätoista (14) työvelvoitepistettä.

Pisteitä kertyy 1p/1h.

Kesken kauden jäseneksi hyväksyttyjen ei tarvitse kerätä ko. kauden pisteitä. Jos sinut on hyväksytty jäseneksi esimerkiksi toukokuussa (pistekausi 1.4-30.9), voit osallistua seuraavan talvikauden kursseille ilman pisteiden keruuta. Talvikaudella (1.10-31.3) pisteet sinun tulee kerätä, päästäksesi seuraavan kesäkauden kursseille.

 

Lisäksi pisteet kerryttävät ns. Lagupassia, joka on rahanarvoista tavaraa. 30 pistettä Lagupassissa oikeuttaa esimerkiksi yhteen agilitykisastarttiin, eli se on 10€ arvoinen. Sillä voi myös maksaa kurssimaksuja tai ulkopuolisen kouluttajan treenejä. Ei siis haittaa jos pisteitä kerää yli tarvittavan määrän, se on jopa suotavaa J

TVP-listassa näkyy pisteiden kokonaismäärä ja “passiosuudessa” Lagupassien kokonaismäärä. Esim. 30p on yksi passi tai 60p on kaksi passia.

Pisteistä ja passeista huolta pitää Tarja Ahola (tarja.ahola@netikka.fi). Lisätietoa nettisivuilla: työvelvoite.

Työvelvoitepistelista löytyy fb-ryhmän kiinnitetystä julkaisusta ja se lähetetään jäsenkirjeessä sähköpostitse.

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMINEN KURSSILLE

Jokaiselle agility- ja rally-tokokurssille ilmoittaudutaan erikseen. Ilmoittautuminen aukeaa aina etukäteen ja sen näkee fb-ryhmästä, Lagun nettisivuilla ja jäsensähköpostista. Kurssin kesto on 10 kertaa, ajankohdat löytyvät nettisivuilta: koulutus. Kurssien välissä on taukoviikot, kesällä ja jouluna pidemmät.

Jos koira tai ohjaaja loukkaantuu kesken kurssin, on hän oikeutettu saamaan hyvityksen seuraavasta kurssista. Sitä varten täytetään lomake, joka löytyy nettisivuilta: lomakkeet ja ohjeet.

Samaa lomaketta tulee käyttää, jos ei halua osallistua juoksuisen nartun kanssa kurssille. Kursseille voi kuitenkin osallistua juoksunartun kanssa, edellytyksenä, että koiralla on juoksuhousut jalassa.

Jokaisesta poissaolosta tulee ilmoittaa omalle koulutusohjaajalle. Kolmesta (3) ilmoittamattomasta poissaolosta koirakon harjoitteluoikeus kuluvalle ja seuraavalle kurssille evätään ja paikka annetaan uudelle koirakolle.  Koulutusohjaajien puhelinnumerot löytyvät kurssijaon lopusta.

Kennelyskä- ja nenäpunkkitartunnoissa ja EPÄILYISSÄ hallille ei saa tulla, ei edes omatoimitreenaamaan. Huomioikaa myös VAROAIKA oireiden loppumisen jälkeen, joka on kaksi viikkoa. Usein myös perheen muut koirat sairastuvat tai ainakin kantavat tautia, joten on suotavaa, että kaikki perheen koirat (myös terveet) pysyvät poissa hallilta sairastamisen ajan. Koulutusohjaajalla on oikeus evätä sairaan tai kipeän koiran kanssa treenaaminen.

 

Muista lämmitellä ja jäähdytellä koira huolella ennen treenejä. Koiraa ei tuoda radalla suoraan autosta eikä palauteta autoon suoraan radalta.

Agilityn koulutusvastaavat: Paula Saarimäki ja Susanna Ränssi (lagu.koulutusvastaava@gmail.com tai 044-2735403)

Rally-tokon koulutusvastaavat: Maria Lampinen ja Elina Metsälehto (rtkoulutusvastaavat.lagu@gmail.com)

 

OMATOIMITREENAUS

Omatoimitreenioikeuden edellytyksenä on Lagun lisenssi tai treenipaikka Lagun koulutusryhmässä, kauden työvelvoitepisteet kerättynä, sekä omatoimiharjoitusmaksun maksaminen. Alkeis/möllikurssilaisille annetaan lupa omatoimiharjoitteluun, kun koirakko on sillä tasolla, että estekohtainen turvallinen harjoittelu on varma.

Omatoimitreenimaksu on 15€/kk tai vaihtoehtoisesti kertamaksu 8€. Jos työvelvoitepisteet EIVÄT ole täynnä, kuukausimaksun hinta on 40€/kk.

Lisätietoa ja ohjeet omatoimitreenioikeuden saamiseen löytyy nettisivuilta: omatoimiharjoittelu.

 

KEVÄT- JA SYYSKOKOUKSET SEKÄ HALLITUKSEN KOKOUKSET

Lagu kokoustaa sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset, joihin kaikki Lagun jäsenet ovat tervetulleita. Ajankohta kerrotaan Lagun fb-ryhmässä, nettisivuilla ja jäsenkirjeessä.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa, tarvittaessa useammin tai harvemmin. Kokouspäätökset löytyvät jatkossa nettisivujen jäsenintrasta. Intran kirjautumisohjeet lähetetään jäsenille myöhemmin.

 

KILPAILUT

Lagu järjestää useita agility- ja rally-tokokilpailuja pitkin vuotta. Kaikki kisojen ajankohdat löytyvät nettisivuilta: kilpailut. Sivulta löytyy myös ilmoittautumistietoa.

Uuden Lagun koirakon ihkaensimmäinen agilitykisastartti on ilmainen.

Kisaavalla Lagun koirakolla täytyy olla Lagun lisenssi. Lagussa treenaavalla täytyy olla Lagun lisenssi tai ei lisenssiä ollenkaan. Muun seuran agilitylisenssillä ei voi treenata Lagun viikkoryhmissä. Lisätietoa lisenssistä nettisivuilla: lisenssi ja sen osto.

LOMAKKEET JA OHJEET, TIETOSUOJALAKI

Lagulla on käytössä lomakkeita, jotka on tarkoitettu helpottamaan toimihenkilöiden työtä.

  • Jos käytät liikuntaseteleitä, lahjakortteja tai Lagupasseja maksamiseen, täytä lomake.
  • Jos haluat omatoimitreenioikeuden, täytä lomake ohjeiden mukaan.

Lomakkeet löytyvät nettisivuilta: lomakkeet ja ohjeet, sekä fb-ryhmän kiinnitetystä julkaisusta.

Tietoa liikuntaseteleiden käytöstä löydät nettisivuilta: liikuntasetelit.

Uuden tietosuojalain takia emme voi julkaista kurssijakoja tai työvelvoitepistelistoja nettisivuilla. Tästä syystä linkit lähetetään sähköpostilla ja ne löytyvät suljetun fb-ryhmän kiinnitetystä julkaisusta.

Lagun nettisivuilla on käytössä kisaajalista. Jos haluat nimesi listalle, täytä suostumuslomake:

https://docs.google.com/forms/d/1vf5cB4zkEU0VKLloPXkX6U11jQlnj0POn1J_EqfzxkE/viewform?fbclid=IwAR2dPf6sI5EBFXy5lKZ_71SVEc2ZRa1G-FMNcwM2lURfcodjKuvtEuebnBo&edit_requested=true

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä! Toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät nettisivuilta: yhteystiedot, tai nykäise hihasta hallilla. Tämä ei ole kaiken kattava infopaketti, vaan tähän on kerätty tärkeimpiä asioita. Suosittelemme Lagun nettisivujen kahlaamista huolella läpi J

 

TERVETULOA MUKAAN JA ILOISIA TREENIHETKIÄ!