Ahkerille hommia (ja työvelvoitepisteitä) tarjolla!

Ahkeria tekijöitä kaivataan eri toimiin hoitamaan yhdistyksen asioita. Hommista on tarjolla työvelvoitepisteitä, ja haussa on tekijät seuraaviin hommiin:

Episvastaava

Episvastaavan toimenkuvaan kuuluu epävirallisten kisojen järjestäminen ja organisointi niin agilityn kuin rally-tokonkin osalta. Episvastaava varaa hallin/kentän, etsii tuomarin ja talkoilija ja välittää tapahtumakutsun sekä muut haluamansa materiaalit somevastaavalle ja sopii palkinnoista palkintovastaavien kanssa. Yksin hommassa ei tarvitse puurtaa, vaan hommat hoituvat parityönä Henna Harjun kanssa. Ajankäyttö hommassa painottuu episten valmisteluun, ja tässä hommassa pääset vaikuttamaan suoraan episten järjestelyihin.

Liikuntasetelivastaava

Liikuntasetelivastaavan toimenkuvaan kuuluu erilaisten liikuntasetelien ja saldojen yhteyshenkilönä toimiminen Lagun osalta. Liikuntasetelivastaava tarkistaa kurssi- ja kisamaksuja, sekä välittää kuitit rahastonhoitajalle ja kisamaksujen tarkastajalle (Josefiinalle) ja tilitysraportit rahastonhoitajalle. Homma hoidetaan kätevästi tietokoneella paperisten liikuntasetelien jäätyä historiaan.

Jäsen näyttelytoimikuntaan

Lagun ryhmänäyttelyt organisoidaan näyttelytoimikunnan puolesta. Näyttelytoimikuntaan kaivataan nyt uutta jäsentä, jonka tehtävänä olisi kaikenlaisten näyttelyyn liittyvien pienten, juoksevien asioiden hoitaminen ja mm. kehäsihteerien kiitoslahjojen miettiminen.

Mitään hommaa ei tarvitse valmiiksi osata, vaan alkuun neuvotaan kyllä, ja apua saa kysyessä varmasti. Vastauksia toivotaan 21.1. mennessä!

Ilmoittaudu hommiin tästä!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *