Seuravaatetilausta ja talkooilmoja auki!

Kesäkuun iltakisat ykkös- ja kakkosluokalle kisataan 21. ja 22.6. Kisat kaipaavat reippaita talkoilijoita. Mukaan talkoopisteitä kartuttamaan pääset tästä linkistä.

Kouluttajailmoittautumiset jaksolle 3/22 ovat myös avoinna. Kurssit eivät pyöri ilman kouluttajia, joten jokaisen panos on tärkeä. Kouluttaminen tuo mukanaan sekä etuja että työvelvoitepisteitä. Edut ovat uudistuneet hinnaston muutoksen myötä. Ilmoittaudu mukaan agilitykouluttajaksi tästä tai rally-tokokouluttajaksi tästä. Tarjolla on sekä kokonaisia että puolikkaita koutsinpaikkoja. Jos olet uusi ja asia mietityttää, ole yhteydessä koulutusvastaavaan mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä, alkuun kyllä neuvotaan! Kouluttajaedut voit tarkistaa täältä.

Seuravaatetilaus on myös laitettu tulille. Tarjolla olevat vaatevaihtoehdot löydät täältä. Sovittamaan pääset käymällä paikanpäällä Unique Brandingin toimipisteessä, joten voit käydä sovittamassa vaatteita liikkeen aukioloaikoina eli ma-pe 9.00-16.00. Mikäli et pääse tuohon aikaan, voit kysyä liikkeestä ovatko he vielä paikalla myöhemmin,usein kuulemma iltamyöhään auki. Puh. 040 848 7777, osoite on Kullervonkatu 2, Seinäjoki. Kun olet valinnut sopivat vaatteet, täytä tilauslomakkeeseen mitä otat. Tilausaikaa on 15.6. asti.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *