Kouluttajailmo ensi syksylle on nyt auki!

Käy ilmoittautumassa kouluttajaksi viimeistään 5.5.2024.

Ensi kaudelle on suunnitteilla uusia kuvioita ja siksi kouluttajailmo avautuu poikkeuksellisen aikaisin. Tarkoituksena on jatkossa myöhentää ilmon ajankohtaa, mutta jotta ehdimme tehdä tarvittavat viilaukset ja säätää uudistuneiden ilmoittautumisten kanssa, varaamme tälle projektille reilusti aikaa.

Lomakkeella voit ilmoittautua kouluttajaksi valintasi mukaan jompaankumpaan:

  • ns. perinteisten viikkoryhmien kouluttajaksi, kesto näillä ryhmillä elokuulta joulukuulle (eli vanhat kurssit 3-4).
  • valmennusryhmille, kesto näillä ryhmillä elokuulta vuoden ’25 kesäkuulle (eli vanhat kurssit 3-4 ja 1-2). Valmennusryhmiä on tarkoitus ohjata valmennuksellisempaan suuntaan kouluttajien omien resurssiensa mukaan. Kouluttajan tulisi lomakkeelle merkitä, millaisille koirakoille hän haluaa ryhmän suunnata, jotta saisimme kasattua mahdollisuuksien mukaan tasoryhmiä.

Tiivistetysti erilaisista ryhmistä:

  • Viikkoryhmät: Nämä toimivat kuten aiemminkin. Ryhmissä on n. 7 koirakkoa / ryhmä, ja kouluttaja keskittyy pääosin viikkotreenien sisällä tapahtuvaan toimintaan. Halutessaan kouluttaja toki voi ottaa myös valmennuksellista otetta! Ryhmiin jaetaan koirakot, kuten tähän asti viikkoryhmiin, eli pääsääntöisesti aikatoiveiden perusteella.
  • Valmennusryhmät: Koulutettavat ja kouluttaja sitoutuvat ryhmään pidemmäksi ajaksi. Ryhmissä on n. 5-6 koirakkoa / ryhmä. Ryhmään hakevat ohjaajat näkevät tarjolla olevien valmennusryhmien osalta treeniajan lisäksi myös kouluttajan nimen. Ryhmän toiminta sisältää enemmän valmennuksellista otetta kuin viikkoryhmät tähän asti. Ohjeita ja tukea tähän on tulossa koulutustoimikunnalta ja niitä saa käyttää omien resurssiensa mukaan.
  • Itsenäiset ryhmät: ryhmällä ei ole kouluttajaa, vaan ryhmä toimii itseohjautuvasti. Ryhmän koko kuten viikkoryhmissä.

Ryhmiin pyritään mahdollistamaan joustavaa liikkuvuutta. Mikäli johonkin ryhmään avautuu paikka, voidaan siihen joustavasti siirtää koirakko toisesta ryhmästä, mikäli ryhmään on halukkaita tulijoita.

Ilmoittautumiset ryhmiin avautuvat portaittain. Ensin avautuu kouluttajailmo (joka siis auki nyt!), sen jälkeen valmennusryhmät, ja kun valmennusryhmät on saatu kasattua, lopuksi viikkoryhmät ja itsenäiset ryhmät. Kysymyksiä aiheesta voit esittää suoraan asiaa koskevassa facebook-keskustelussa Lagun jäsensivustolla, lähettämällä postia koulutuslagu(at)gmail.com tai nykäisemällä koulutustoimikunnan porukkaa hihasta vaikka kentän laidalla.

Ilmoittautuminen on auki 5.5.2024 asti! 

Ilmoittaudu tästä: agilitykouluttajaksi tai rally-tokokouluttajaksi.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *