Seuramme järjestää virallisia rally-tokokokeita muutaman kerran vuodessa. Kisamme ovat tunnettuja iloisesta, kannustavasta meiningistä ja hyvistä puitteista, hallimme taipuu tilojensa puolesta myös tuplakisojen järjestämiseen. Käytössä on sekä puolilämmin sisähalli että ulkokenttä.

Kisojen tarkemmat ilmoittautumistiedot löydät Virkusta.

Tervetuloa Lagulle kisaamaan!

_________________________________________________________________________________

26.7. kisataan kahdella radalla niin että ALO ja AVO-luokkia tuomaroi Fiia-Maria Kivioja, VOI ja MES-ratoja Krista Karhu.

Olethan paikalla viimeistään puoli tuntia ennen oman luokan alkua. Alokkaan ensimmäistä kertaa kisaavat koirat tarkastetaan ennen luokan alkua, olkaa hyvissä ajoin paikalla. Tuomari voi aikaistaa luokan alkua max puoli tuntia.

Voittajaluokka klo 17.30
Avoin luokka klo 18.00
Mestariluokka klo 18.30 (kaksi peräkkäistä rataantutustumisryhmää)

Lähtölistan löydät täältä.

Hallissa kisataan kahdella radalla osittain yhtäaikaa, ja suoritusrauhan takaamiseksi hallissa saa olla sisällä vain suorittavat koirat ja kaksi seuraavaa koiraa odottamassa kumpaankin kehään. Halliin ei saa tuoda häkkejä. Hallissa suositellaan käytettäväksi kasvomaskia, omalla suoritusvuorolla sitä ei tarvitse kuitenkaan pitää.

Palveluskoiraliiton koronaohjeistukseen pääset tutustumaan tästä.

Lähtölistat julkaistaan Lagun sivulla torstaina, paikan päällä muutokset mahdollisia. Kisapaikalla lähtölistat löytyy ulkoa kolmosoven luota seinältä ja sisältä ilmotaulun vierestä. Tulokset tulevat seinälle sisälle ja niitä voi reaaliaikaisesti seurata virkun tulospalvelussa:

ALO ja AVO tulokset

VOI ja MES tulokset

Jos kahden koirasi suoritusajat menee päällekkäin, tule sanomaan siitä niin muutetaan toisen lähtöpaikkaa.

Kisakirje löytyy täältä.

Tulevia virallisia kisoja
26.7.21 Fiia-Maria Kivioja, ALO, AVO, Krista Karhu, VOI, MES
22.8.21 Minna Hillebrand, AVO, MES, ALO, VOI
6.11.21 Tytti Lintenhofer, ALO, AVO, VOI, MES