Lagu lähettää joukkueen rally-tokon sm-kisoihin, jotka järjestetään tänä vuonna Kuopiossa 17.8.2019.

Joukkueeseen valitaan viisi koiraa: kolme alokas- tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa, mutta vähintään koiria on oltava kolme (kaksi alo/avo ja yksi voi/mes). Lisäksi valitaan yksi varakoira alokas- tai avoimeen luokkaan ja yksi varakoira voittaja- tai mestariluokkaan.

Ilmoittautumiset 9.7. mennessä: Anne Peräsalo / rallytoko.lagu(at)gmail.com

Ilmoita koiran ohjaajan tiedot sekä koiran tiedot (virallinen nimi, rotu, kutsumanimi, rek.nro, säkäkorkeus). Laita mukaan kopio kisakirjasta tai linkki Koiranetiin, jos kaikki tulokset ovat siellä.
Lagu maksaa joukkueen osallistumismaksun.

Koiran tulee olla puhdasrotuinen rekisteröity ja ohjaajan tulee olla Lagun jäsen. Ohjaajalla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Koirakolla tulee olla vähintään yksi hyväksytty tulos luokasta, jossa kilpailee SM-kisoissa. Ohjaaja voi edustaa joukkuekilpailussa vain yhtä yhdistystä.

ALO ja AVO koirat:

Joukkueeseen valitaan kolme parhaat pisteet saavuttanutta ALO ja/tai AVO koirakkoa ja näiden lisäksi varakoirakko. Valinnassa huomioidaan koirakon paras pistemäärä luokasta, johon se aikoo osallistua SM-kisoissa. Jos pisteet menevät tasan, valinta suoritetaan arpomalla.

VOI ja MES koirat:

Joukkueeseen valitaan kaksi parhaat pisteet saavuttanutta VOI ja/tai MES koirakkoa ja näiden lisäksi yksi varakoirakko. Valinnassa huomioidaan VOI-luokan koirakon paras pistemäärä VOI-luokasta ja MES-luokan koirakon neljän parhaan tuloksen keskiarvo MES-luokasta. Jos pisteet menevät tasan, valinta suoritetaan arpomalla.

Kategoriat: Ajankohtaista

%d bloggaajaa tykkää tästä: