Omatoimitreenaajan muistilista vuodelle 2023

Vuoden alusta ot-treenimaksu on 25e/kk sellaiselle jäsenelle, joka täyttää omatoimiharjoittelun edellytykset*.

  • Maksun eräpäivä on jokaisen kuukauden 1.päivä. Maksut tarkistetaan kerran kuussa eräpäivän jälkeen, ja mikäli maksu on maksettu myöhässä, siirtyy maksu ja treenioikeus automaattisesti seuraavalle kuukaudelle.
  • Ilman kuukausimaksua tai maksaessasi sen myöhässä, olet velvoitettu maksamaan kyseiseltä kuukaudelta kertamaksun (10e) tullessasi treenaamaan sellaisen jäsenen seurassa jolla on ot-treenioikeus. Kertamaksun voit suorittaa MobilePaylla tai tilisiirrolla.
  • Maksun yhteydessä ilmoita AINA lomakkeella treenimaksusi maksujen tarkastajalle. Kulkuoikeudet tarkastatetaan lomakkeilla annettujen ilmoitusten perusteella.
  • Voit maksaa maksun kuukausi kerrallaan haluamiltasi kuukausilta, tai jo etukäteen könttänä haluamillesi kuukausille, koko vuoden kerralla tai siten, että maksu menee kuukausittain suoraveloituksena tililtäsi. Kaikissa tapauksissa täytä lomakkeelta sopivat kohdat. Ovi ei avaudu ilman lomakkeen täyttämistä.
  • *Ot-treenioikeuden edellytyksenä on: Lagun lisenssi ja/tai treenipaikka Lagun koulutusryhmässä sekä työvelvoitepisteet kerättynä kuluvaa kautta varten.
  • Mikäli olet jäsen, mutta et täytä ot-treenioikeuden edellytyksiä (esim työvelvoitepisteet puuttuvat) voit treenata ot-treenioikeuden omaavan jäsenen seurassa hintaan 10e/kerta TAI lunastaa kuukausitreenioikeuden hintaan 50e/kk. Myös tässä tapauksessa muista täyttää lomake, ovet eivät aukea ilman sen täyttämistä.
  • TÄRKEÄÄ! Mikäli seurassasi tulee treenaamaan sellainen henkilö, jolla ei ole ot-treenioikeutta kyseiselle kuukaudelle (oli se sitten jäsen tai ulkopuolinen), huolehdi että hän maksaa kertamaksun. Sama pätee etänä soitettuihin oven avaamisiin. Jäsenedut ja treenioikeus ovat henkilökohtaisia.
Eli mikäli mielit vaikkapa tammikuun alussa hallille treenailemaan, hoida ot-treenioikeus kuntoon ajoissa!

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *