Agility- ja hyppytekniikkakouluttaja, urheilukoirien fyysisen harjoittelun ohjaaja Merja Fröberg tulee jälleen opastamaan lagulaisia hyppytekniikan ja fysiikkaharjoittelun saloihin!

Hyppytekniikkaharjoitukset tukevat koiran oppimista, ja ohjaavat & opettavat koiraa suorittamaan esteet hyvällä tekniikalla. Hyvällä hyppytekniikalla hyppäävä koira etenee agilityradalla tehokkaammin ja nopeammin, on usein itsenäisempi sekä loukkaantumisriski on merkittävästi pienempi.

PK-puolella vastaavasti hypyt ovat fyysisesti erittäin vaativia liikkeitä, joissa tarvitaan maksimivoimaa. Kaikki koirat hyötyvät hyppytekniikkaharjoittelusta, ja harjoittelun voi aloittaa jo nuoren koiran kanssa.

Ensimmäistä kertaa osallistuville päivä koostuu luennosta & käytännön harjoituksista. Aiemmin kurssille osallistuneille luento ei ole pakollinen.
Harjoitteet räätälöidään perustreeneistä vaativiin soveltaviin treeneihin osallistujien aiemman hyppytekniikkakokemuksen perusteella. Kaksipäiväisellä kurssilla tehdään eri harjoitukset molempina päivinä, joten parhaan hyödyn saat osallistumalla molemmille päiville.

Tarjolla tällä kertaa myös erillinen koirien fysiikkatreeni. Voit osallistua molempiin treeneihin koirasi kanssa saman päivän aikana. Molemmista treeneistä oma maksunsa.

Hinnat: A) Lagu ry:n jäsen, joka kisaa Lagun lisenssillä tai jäsen, jolla ei lisenssiä 30 €/pvä/treeni
B) muut, 40€/pvä/treeni
C) kuunteluoppilas, lagulainen, 0 €
D) kuunteluoppilas, muut, 10€

Ilmoittaudu mukaan tästä!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *