Lagun Tavoitteelliset-valmennusryhmä 2022 polkaistaan käyntiin heti vuoden alussa su 2.1.2022! 🏅

Tavoitteelliset-valmennusryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka pyrkivät päämäärätietoisesti arvokisoihin 2022-2023. Koirakko voi olla jo 3-luokassa kisaava kokeneempi koirakko tai alempien luokkien haastaja, jolla on tavoitteet korkealla ja kova tahto kehittyä aina arvokisatasolle asti. Treenit sisältävät ison kentän ratoja, taito- ja estetreenejä sekä muita kilpailijalta vaadittavien taitojen harjoittelua ja lisäksi jokaiselle koirakolle laaditaan oma, koirakkokohtainen treenisuunnitelma. Kouluttajina ryhmässä toimivat Reetta Pirttikoski ja Katja Ojansivu.

Hakijan tulee sitoutua ryhmään koko kevätkaudeksi. Treenit jakautuvat seitsemälle treenipäivälle: su 2.1., ti 25.1., su 6.3., to 31.3., su 15.5., ti 28.6. ja to 21.7. Erityisen tärkeää olisi olla paikalla kauden ensimmäisessä treenissä tammikuussa. Molemmat valmentajat ovat paikalla kauden aloituksessa, lopetuksessa sekä yhdessä treenissä keskellä kautta. Lopuissa treeneistä paikalla on vain jompi kumpi valmentajista.

Kevätkauden hinta on kokonaisuudessaan 250 € / koirakko, jonka voi maksaa kahdessa erässä. Ohjaaja voi halutessaan myydä treeninsä eteenpäin (pl. ensimmäinen treeni), mikäli estyy jollakin kerralla saapumasta treenaamaan.

Hakijat valitaan ryhmiin hakemusten perusteella, ja mukaan voidaan valita pääsääntöisesti vain yksi koira per ohjaaja. Valinnat ilmoitetaan hakijoille joulukuun alkupuolella.

Hae mukaan viimeistään pe 26.11.2021 tällä lomakkeella:

bit.ly/laguarvokisoihin

Arvokisoissa nähdään!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *