Lagulle jälleen hopeaa rally-tokon SM-kisoista!

Tuija /

Lagun joukkue voitti toista kertaa peräkkäin hopeaa rally-tokon Suomen mestaruuskilpailussa. Suoritus on historiallinen, sillä Lagu on ensimmäinen seura rally-tokon historiassa, joka nousee kahtena vuonna peräkkäin palkintopallille joukkuekisassa. Tänä vuonna mitalit ratkottin Tampereella.

Joukkueessa kilpailivat alokasluokassa Heidi Slögs ja islanninlammaskoira Una V. Rogici ”Una”, Mari Puumila ja schapendoes  Swifty’s Design ”Hilla” ja Mirka Nukarinen ja bordercollie Maple Yard Sanni ”Särmä” sekä mestariluokassa Teresa Mäkinen ja bordercolliet Moptopia’s Lost In Translation ”Boston” ja Shadoway`s Samurai Sword ”Dalton”.

Heidi ja Una saivat täydet 100 pistettä, Mirka ja Särmä 99 pistettä ja Mari ja Hilla 91 pistettä. Mestariluokassa Teresa sai Bostonin kanssa 95 pistettä ja Daltonin kanssa 92 pistettä. Joukkueen kokonaistulokseksi tuli 294 pistettä eli tasatulos voittajajoukkueen kanssa. Ylemmän luokan koirakon tulos ratkaisi kisan Suomen Sveitsinpaimenkoirien hyväksi. Kolmanneksi joukkuekisassa sijoittui PopDog ry.

Yksilökilpailussa Teresa pääsi molempien koirien kanssa finaaliin. Finaalissa Dalton sai 87 pistettä ja Tuomarin Palkinnon ja Boston 80 pistettä. Lagulaisia yksilökilpailussa oli edustamassa myös Heidi Slögs islanninlammaskoirien Aitiorannan Dyri Dagdraumur ”Dyri” ja Aitiorannan Dama Dimmalimm ”Dimma”. Tulokseksi Dyrille 76 pistettä ja Dimmalle 77 pistettä, jotka eivät tällä kertaa riittäneet finaaliin saakka.

Kategoriat: Ajankohtaista

%d bloggaajaa tykkää tästä: