Lagun edustajille kaksi mitalia agilityn SM-kilpailuissa Rovaniemellä

Viime viikonloppuna kilpailtiin agilityn SM-mittelöt Rovaniemellä ja lagulaisia oli paikalla vahva edustus niin osallistujien kuin kannustajienkin joukossa. Yksilökisaan otti osaa 11 lagun edustajaa neljässä eri kokoluokassa, ja samoin joukkueet saatiin kasaan neljään eri kokoluokkaan. Pikkumineihin ei tällä kertaa lagulaisedustusta saatu. 

Lauantain yksilökisan tähtiä olivat Saija Ilonen ja shelam Saga (Cheerymai All Of My Heart) jotka viilettivät miniluokassa pronssimitalille. Finaaliin kiitivät myös Maaria Kumpula ja kesvil Pirkka medeissä (sij. 7), Mari Hakkarainen ja tarupi Tuuma mineissä (sij.21) ja Tuula Panu ja auspai Roima makseissa (sij. 16).

Sunnuntain joukkuekisassa Lagun maksijoukkue nousi lopulta palkintokorokkeelle pokkaamaan pronssimitalin hienolla suorituksella. Joukkeessa edustivat Satu Ylisiurua-Hemminki ja auspai Kimi (Muttonbuster’s Take Me To The River), Tuula Panu ja auspai Roima (Pähkähullun Roima Roikales), Hilpi Yli-Jaskari ja belpat Hoksu (Fobetor) ja Mirka Nukarinen ja pitcol Iisi (Maple Yard Laleih). Myös Lagun medijoukkue teki tuloksen karsintaradalta.

Lakeuden Agilityurheilijat ry toivottaa onnea menestyjille sekä kaikille ratoihinsa tyytyväisille!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *