Lakeuden Agilityurheilijat ry on vuonna 1994 perustettu seinäjokinen agilityseura. Seuran perustamisaikoihin agilityryhmiä oli vain kaksi: aloittelijat ja kilpailevat. Treenipaikkana toimi Seinäjoen uimahallin takana oleva kenttä. Tämän jälkeen treenejä on pidetty useassa paikassa, kunnes silloinen oma kenttä rakennettiin Seinäjoen Niemistöön kesällä 1997 ja treenihalleina on vuosien saatossa toimineet niin vanha sikala kuin broilerihallikin. Nykyään Lagussa on jäseniä 180, joka on samalla yhdistyksen yhteenlaskettu harrastajamäärä. Tulijoita kursseille olisi enemmän, mitä pystymme ottamaan vastaan.

Lagu on  agilityurheiluun ja –kilpailutoimintaan erikoistunut seura. Yhdistyksen tarkoituksena on herättää kiinnostusta agilityurheilua kohtaan, kehittää agilityurheilun ja -kilpailutoiminnan tasoa, ohjata ja neuvoa jäseniään harrastus-, koulutus- ja kilpailutoiminnassa sekä luoda yhteishenkeä jäseniensä keskuuteen. Yhdistyksellä voi olla harrastus- ja kilpailutoimintaa myös muissa koiraurheilu ja –harrastuslajeissa. Tällä hetkellä jäsenillä on mahdollisuus agilityn lisäksi harrastaa rally-tokoa sekä koirafrisbeetä.

Lagu ry perusti vuonna 2012 Lakeuden Koiraurheilukeskus Oy:n. Seura omistaa yhtiön koko osakekannan. Lakeuden Koiraurheilukeskus Oy rakennutti vuonna 2012–2013 käyttöönsä puolilämpimän agilityhallin. Halli on kooltaan 1600 m2. Halli otettiin käyttöön 15.3.2013 ja avajaiskisat pidettiin 31.3.2013. Halli nimettiin silloisen pääyhteistyökumppanin mukaisesti Hurtta-halliksi vuosiksi 2013-2015. Vuoden 2016 alusta lähtien pääyhteistyökumppani on Prima Pet Premium Oy ja hallin nimi on Hau-Hau Champion Areena.

 

HALLITUKSEN KOKOUKSET

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Aloitelaatikkoon tulleet asiat ja jäsenhakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa.

Kokouksissa päätetyistä asioista tiedotetaan kootusti täällä (salasanasuojattu sivu, salasana toimitetaan jäsenille sähköpostitse). Kokoukset pidetään pääsääntöisesti omalla hallilla, jäsenillä on halutessaan mahdollisuus osallistua kokoukseen ja heillä on kokouksissa puheoikeus.

 

TIEDOTUS

Lagu ry:n viralliset tiedotuskanavat ovat kotisivut ja sähköposti. Kotisivujen ajankohtaista- osio päivittyy reaaliaikaisesti myös FB:n Lakeuden Agilityurheilijat ry sivulle. Hallituksen kokousten päätöksistä tiedotetaan tällä sivulla. Sivu on salasanasuojattu, joten jos olet unohtanut salasanan, voit pyytää sen uudelleen jäsensihteeriltä.

Epävirallisia tiedotuskanavia ovat Facebook ryhmät ”LAGU ”, joka on tarkoitettu Lagun toiminnasta kiinnostuneille sekä jäsenten oma ryhmä. Mikäli olet maksanut jäsenmaksun, etkä ole jäsenten ryhmässä, voit pyytää jäsensihteeriä lisäämään sinut sinne.

0 kommenttia

Vastaa