Kurssin 2/21 ilmoittautumiset ovat nyt avoinna jäsenistölle! Ilmoittaudu ajoissa, jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Jos sinulla on useampi koira, täytä lomake uudestaan joka koiralle. Täytä myös toiveet joka koiran ilmoittautumiseen, vaikka ne olisivat samat. 

Ilmoittaudu agilitykurssille tästä.

Yllä olevalla lomakkeella ilmoittaudutaan myös tavoitteellisten ryhmään.  Tavoitteellisten ryhmä treenaa isolla kentällä tiistaisin klo 17.00 ja 19.00. Ryhmän treenit on suunnattu ensisijaisesti 3lk:n koirakoille ja niille, joilla on sm-nollia. Ryhmään kuitenkin pääsee muitakin koirakkoja, jos tilaa jää. Ryhmässä käy välillä ulkopuolinen kouluttaja, muuten ryhmäläiset kouluttavat toisiaan. Sovitut kouluttajat jaksolle 2/21:

  • Kati Kuuttila 6.4. 25.5. 15.6.

    15 e/kerta.

  • Katja Ojansivu 20.4. 11.5. 15 e/kerta ja

  • Sari Mikkilä 4.5. 5e/kerta.

  • Jos et pääse treeneihin voit myydä paikkasi.

Rally-tokokurssille voit ilmoittautua tästä.

Halukkaille kouluttajille on myös jatkuva tarve. Joten mikäli olisit valmis kouluttamaan rally-tokon viikkoryhmää, ilmianna itsesi rtkoulutusvastaavat.lagu(at)gmail.com tai mikäli agilityryhmän vetäminen kiinnostaa, ilmoittaudu mukaan tästä. 

Jäsenten ilmoittautuminen kouluttamaan viikkoryhmiä mahdollistaa niiden pyörimisen, ja hommasta saa työvelvoitepisteitä. Kanna siis kortesi kekoon! Apua esim ratasuunnitteluun ja muuhun saa varmasti, joten rohkeasti vaan mukaan. 

Kategoriat: ajankohtaista

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *