Lagu järjestää jäsenilleen tarkoitettuja vierailevien kouluttajien koulutuspäiviä. Kursseille ovat etusijalla Lakeuden Agilityurheilijoita edustavat jäsenet, toissijaisena muut jäsenet ja tämän jälkeen muut koirakot. Osalle kursseista etusija on kouluttajilla.

Ilmoittautuminen kurssille avataan kuukautta aiemmin kurssipäivää. Ilmoittautuminen vierailevien kouluttajien kurssille on sitova (foorumissa, sähköpostitse, puhelimitse jne). Kurssin osallistujille lähetetään hyvissä ajoin ennen kurssia sähköpostitse kurssitiedote. Kurssitiedotteen yhteydessä ilmoitetaan  osallistumismaksun eräpäivä.


Maksukuitti lähetetään kurssin järjestäjälle sähköpostitse.
Kurssi täytetään varakoirilla, jos kurssin osallistumismaksua ei ole maksettu määräpäivään mennessä. Maksu palautetaan vain kisasääntöjen perusteella (koiran tai ohjaajan sairastumisen, koiran juoksu ym.) Kurssimaksua ei palauteta, mikäli kurssille osallistuja peruu tulonsa muista syistä.


KOULUTUKSET (ilmoittautuminen 1 kk ennen kurssia klo 9, ellei muuta ilmoiteta erikseen)

 

PäiväysKouluttajaLajiIlmoittautuminen alkaenLisätietoja
26-27.9.2020Juha OreniusAgility28.8.2020
7-8.10.2020Marko MäkeläAgility7.9.2020
21-22.11.2020Seppo SavikkoAgility21.10.2020

Puuttuiko listasta joku kouluttaja, kenen kurssille ehdottomasti haluaisit? Ilmoita siitä riitta.j.rautio (at) gmail.com, katsotaan mitä ”asialle voidaan tehdä”.  HUOM! Koulutuksen järjestämistä edesauttaa se, että organisoi koulutuksen (sopii ajankohdan, ottaa ilmoittautumisen vastaan ja tarkistaa osallistumismaksut sekä laatii aikataulun)

 

0 kommenttia

Vastaa