Viikkoryhmät ja viikonloppukoulutukset

Tarjoamme jäsenistöllemme koulutusta agilityn ja rally-tokon parissa. Arki-iltaisin hallimme valtaavat seuran omat, vakituiset viikkoryhmät ja viikonloppuisin kisojen lomassa järjestämme erilaisia ulkopuolisten kouluttajien koulutuksia päivän tai kahden mittaisina kokonaisuuksina eri aihealueiden parissa. Myös oman seuran kouluttajat pitävät silloin tällöin täsmätreenejä normaalien viikkotreenien lisäksi. Näistä ilmoitellaan jäsenistölle jäsenkirjeessä sekä jäsenistön eri tiedotuskanavissa.

Ilmoittautuminen

Viikkoryhmät pyörivät vuoden mittaan kahtena jaksona, joille ilmoittaudutaan ilmoitusaikoina omilla lomakkeillaan. Viikkoryhmään ilmoittaudutaan aina puoleksi vuodeksi kerrallaan. Lisäksi seuramme järjestää valmennusryhmiä, joihin hakeudutaan aina vuodeksi kerrallaan.

Ulkopuolisten kouluttajien koulutuksiin ilmoitautuminen aukeaa aina kuukautta ennen koulutusta ja paikat täytetään  ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuran omat jäsenet ovat näihin etusijalla, mutta mikäli paikkoja jää, ovat myös ulkopuoliset treenaajat tervetulleita viikonloppukoulutuksiin.

Kuka voi ilmoittautua viikkoryhmiin? Entä valmennusryhmiin?

Molempiin ryhmiin ilmoittautuakseen täytyy olla seuran jäsen, ja työvelvoitteen tulee täyttyä. Työvelvoitteesta voit lukea lisää jäsenintran puolelta. Lisäksi agilityryhmiin hakeutuvilla tulee olla Lagun lisenssi tai ei lisenssiä lainkaan, muiden seurojen lisenssillä mukaan ei pääse. Suosittelemme hankkimaan vähintään C-lisenssin.

Viikkoryhmiin ja valmennusryhmiin osallistumalla sitoudut samalla edustamaan Lakeuden Agilityurheilijoita kilpailuissa, joissa edustustehtävä tulee kyseeseen (arvokilpailut, piirinmestaruuskilpailut, joukkuekilpailut).

Kuka voi kouluttaa viikkoryhmää?

Viikkoryhmiämme kouluttavat seuramme jäsenet joilla itsellä on jo homma hallussa. Kouluttaminen on antoisaa puuhaa, siinä oppii itsekin samalla koko ajan uutta. Kouluttamisesta kertyy myös etuja, jotka löydät jäsenintrasta. Mikäli kouluttaminen kiinnostaa, ota yhteys koulutusvastaavaan ja ilmoittaudu mukaan!

Kurssiajankohdat 2024

Kurssi 2

  • Viikkoryhmät 22.7.2024-22.12.2024
  • Valmennusryhmät 22.7.-22.12.2024+13.1.-15.6.2025
  • Ilmoittautuminen avoinna pian!

Jos joutuu olemaan pois jo maksamaltaan kurssilta koiran tai ohjaajan loukkaantumisen takia, juoksujen vuoksi (rally-toko) tai kurssi perutaan, on oikeutettu hyvitykseen (juoksuista viikkoryhmissä 5e/poissaolokerta). Hae hyvitystä täältä. Tarvittavat liitteet voi toimittaa lomakkeella olevaan sähköpostiosoitteeseen (juoksusta liite voi olla vapaamuotoinen).