Viikkoryhmät ja viikonloppukoulutukset

Tarjoamme jäsenistöllemme koulutusta agilityn ja rally-tokon parissa. Arki-iltaisin hallimme valtaavat seuran omat, vakituiset viikkoryhmät ja viikonloppuisin kisojen lomassa järjestämme erilaisia ulkopuolisten kouluttajien koulutuksia päivän tai kahden mittaisina kokonaisuuksina eri aihealueiden parissa. Myös oman seuran kouluttajat pitävät silloin tällöin täsmätreenejä normaalien viikkotreenien lisäksi. Näistä ilmoitellaan jäsenistölle jäsenkirjeessä sekä jäsenistön eri tiedotuskanavissa.

Ilmoittautuminen

Viikkoryhmät pyörivät vuoden mittaan neljänä jaksona, joille ilmoittaudutaan ilmoitusaikoina omilla lomakkeillaan. Ulkopuolisten kouluttajien koulutuksiin ilmoitautuminen aukeaa aina kuukautta ennen koulutusta ja paikat täytetään  ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuran omat jäsenet ovat näihin etusijalla, mutta mikäli paikkoja jää, ovat myös ulkopuoliset treenaajat tervetulleita viikonloppukoulutuksiin.

Kuka voi ilmoittautua viikkoryhmiin? 

Viikkoryhmiin ilmoittautuakseen täytyy olla seuran jäsen, ja työvelvoitepisteet tulee olla kerättynä edelliseltä kaudelta.