KOIRAHIERONTA-kurssi 10. & 11.7. (Marika Kuoppala)

Taukoviikolla tarjontaa kurssituksessa, aiheena koirahieronta ja kouluttajana Marika Kuoppala. Kurssi on 2-osainen ja 10 koirakkopaikkaa tarjolla + kuunteluoppilaat. Kurssi pidetään kentällä 3. Ensimmäisenä päivänä keskitytään liikkeiden seuraamisella jne koiran lihaskireyden havannointiin ja toisena päivänä jatketaan näiden jumien avaamisharjoituksilla.

***
Alla vielä Marikan selittämänä asia:
Osio1: Mistä tunnistat koirasi lihaskireyden?

Teoriassa opetellaan tunnistamaan tunnusomaiset käyttäytymisen muutokset, erilaiset toimintatavat ja muut poikkeavuudet koiran arkielämästä. Käydään lisäksi läpi rakenteen vaikutusta ongelmien syntyyn sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien aiheuttamia kuormituksia koiran kehon käytössä. Käytännön osiossa tarkastellaan esimerkkikoirien liikkeitä, ryhtiä ja rakennetta sekä havainnoidaan niissä mahdollisesti ilmeneviä ongelmia.

Osio 2: Kotihieronnan aakkoset

Teoriassa käydään läpi hieronnan vaikutukset ja sopivuudet erilaisille koirille. Pintaraapaistaan eri lajien kuormitustekijöitä. Käytännön osiossa opetellaan käsin tunnistamaan poikkeamat koiran lihaksistossa sekä harjoitellaan kotikäyttöön sopivia hierontaotteita ja venytyksiä.

 

Ilmoittautumislomake

Kategoriat: Ajankohtaista

%d bloggaajaa tykkää tästä: