Lakeuden Agilityurheilijoiden Seuravaateshop

Lakeuden agilityurheilijoiden seuravaatekauppa yhteistyössä Stadium Team- salesin kanssa! Lagulle suunniteltu mallisto on jatkossa jokaisen jäsenen tilattavissa Stadiumin verkkokaupan kautta.

Sovitus

Jotta tuotteita ei tarvitse tilata sokkona, olemme sopineet Stadiumin kanssa sovitusmahdollisuuksista aika ajoin. Sovitukset tapahtuvat IdeaParkin Stadium myymälässä liikkeen aukioloaikojen mukaisesti.

Jokainen seuramme jäsen voi omalla ajallaan käydä sovittamassa mallistoa.

Seuraavat sovitusmahdollisuudet on suunniteltu seuraavasti:

  • 12.2.-18.2.2024 HUOM! Muuttunut ajankohta! Sovitettavat vaatteet näet tästä!
  • touko/kesäkuun vaihde 2024
  • lokakuu 2024

Ajankohdat tarkentuvat lähemmin ja kimppatilattavien tuotteiden tilausajankohdista ilmoitetaan erikseen.

Mallisto

Mallistoon kuuluu takkeja ja muutama muu tuote jotka ovat ainoastaan tilattavissa kootusti seuran kesken, näitä ei siis pysty itsenäisesti tilaamaan
(Merkitty PDF- tiedostoon tuotteen kohdalle.”Huom!” merkein). Nämä kyseiset tuotteet tulevat Stadiumille eri varastoilta jonka vuoksi niitä ei

verkkokaupan puolella ole yksin tilattavissa. Teemme näistä sitten kimppatilausta sovitusti tarpeen mukaan.

Koko malliston kimppatilaustuotteineen .pdf-muodossa voit latailla tästä!

Tilaaminen

Kuinka seuravaatteiden tilaaminen sitten onnistuu?
Mene osoitteeseen www.stadium.fi/seurat ja kirjoita hakukenttään “etsi seura” kohtaan “Lakeuden agilityurheilijat ry” tai suoraan tästä.
Näin pääset käsiksi koko valikoimaamme. Tuotteiden tilaaminen tapahtuu ihan kuin missä tahansa verkkokaupassa. valitse tuote, tuotteen koko ja
lisää tuote ostoskoriin. Tämän jälkeen jatka tilausta kirjautumatta sisään (alempi valikko). Maksun voi suorittaa heti, tai halutessaan maksun voi pilkkoa osiin Walleyn kautta, mikä itselleen parhaiten sopii.
 
Kaikenlaisissa seuravaatetilauksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä seuravaatevastaava Nea Lindvalliin, sihteeri@lagu.fi tai nea.lindvall@outlook.com tai nykäise Neaa hihasta kentän laidalla.