Ilmoittautuminen

1. Paikka varataan ilmoittautumisten vastaanottajalta sähköpostitse. Tarkista sähköpostiosoite Virkun tapahtumakalenterista. Ilmoita tässä vaiheessa ohjaajan nimi, koiran virallinen nimi ja rekisterinumero sekä kilpailuluokka.

2. Ilmoittautumisten vastaanottaja ilmoittaa, että mahtuiko kisaan vai ei. Mikäli mahtui, saat salasanan, jolla pääset Virkussa ko. kisaan ilmoittautumaan. HUOM! Salasana on voimassa vain määrätyn ajan, jonka jälkeen se umpeutuu, eikä ilmoittautuminen enää onnistu. Noudata siis annettuja määräaikoja!

3. Kun paikka kisaan varmistuu, maksa osallistumismaksu ja ota talteen arkistointitunnus. Maksutiedot löytyvät Virkusta.

4. Kirjaudu sisään Virkkuun. Etsi tapahtumakalenterista kisa, johon varasit paikan ja ilmoittaudu kisaan. Muista laittaa arkistointitunnus ilmoittautumiseen, sillä vain arkistointitunnukselliset ilmoittautumiset huomioidaan! Muut poistetaan kisasta ilman erillistä ilmoitusta. Maksut tarkistetaan aina tililtä, joten jos maksusuoritusta ei tilillä näy, kisapaikka annetaan seuraavalle jonossa olevalle.

Virkussa on lisätietoja järjestäjälle- kohta, johon sinun tulee kirjoittaa
– onko koiralla tuomarin vahvistama kisakirja?
– onko koiralla luokkanousu- tai valioitumismahdollisuus?
– saako ohjaajan nimen julkaista lähtölistassa ja tuloksissa järj. seuran internet-sivuilla?

Osallistumisen peruuttaminen ja osallistumismaksujen palautus

Jos syystä tai toisesta et pääsekään osallistumaan kilpailuihin, ilmoita siitä välittömästi vastaavalle koetoimitsijalle. Varasijalla on yleensä koirakoita, jotka mielellään ottavat paikkasi kilpailusta. Tarkemmat ohjeet osallistumismaksujen palautuksesta saat vastaavalta koetoimitsijalta, kun olet ilmoittanut poisjäännistä. Osallistumismaksun palauttamisesta joudumme perimään kirjanpitokuluja 2 €.

Osallistumismaksut palautetaan sääntöjen määräämissä tapauksissa (eläin)lääkärin todistusta tai vapaamuotoista juoksutodistusta vastaan, mutta vain etukäteen vastaavalle koetoimitsijalle ilmoitetuissa tapauksissa. Tuplakisoissa maksu palautetaan luokkanousijoille vain mikäli kisapaikkaa ylemmässä luokassa ei voida tarjota (ylempi luokka täynnä tai sitä ei ole ko. kisassa). Mikäli koirakko mahtuisi ylempään luokkaan, mutta ohjaaja ei halua siinä kisata, osallistumismaksua ei palauteta.

Maksun palautukseen tarvittavat lomakkeet löytyvät täältä.