Lakeuden Agilityurheilijat järjestää virallisia agility- ja rally-tokokilpailuja pitkin vuotta. Kisat järjestetään keinonurmipohjaisessa sisähallissa tai panssariverkkoaidatulla kivituhkaisella ulkokentällä. Kilpailupaikalla on käytössä sisä-wc, vesipiste sekä buffetti.

Kilpailujen ajankohdat sekä tuomarit ja muut tiedot näet lajikohtaiselta sivulta. Ilmoittautumistiedot löydät agilityyn Kitusta ja rally-tokoon Virkusta. Hallia kisakunnossa pääset ihastelemaan tästä.

Korona-ajan ohjeistuksen pääset lukemaan täältä. Ohjeistusta sovelletaan sekä agilitykilpailuihin että rally-tokokilpailuihin. Huolehditaan kaikki yhdessä että kilpailuissa on kaikille turvallista olla!

Koronaan viittaavien oireista johtuvasta poissaolosta palautamme osallistumismaksun ilman lääkärintodistusta. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita asiasta suoraan vastaavalle koetoimitsijalle, ja hae maksun palautusta tai muuttamista lahjakorteiksi tällä lomakkeella.

Tervetuloa Lagulle kisaamaan!

Hallimme kantaa sponsorimme PrimaDogin nimeä. Tägää sinäkin somessa Lagulla otetut kisavideot ja kuvat #primadogareena #sponsoredbyprimadog #primadog #lakeudenkoiraurheilukeskus ja #lagury