KESÄN EDUSTUSMENOJA – SAVE THE DATE!

Agility PiirM yksilökisa 5.7. Lagulla
Tämä kisataan kolmosten iltakisojen yhteydessä, ja piirinmestaruus ratkaistaan kahden radan yhteistuloksella.


Agility PiirM joukkuekisa 16.7. Lagulla
Joukkueet kilpailevat kolmessa kokoluokassa, ja pikkuminit ja minit sekä pikkumaksit ja maksit voivat siis tehdä sekajoukkueita, kuitenkin siten että kaikki kisaavat omia hyppykorkeuksiaan. Joukkue muodostuu 3-4 koirakosta ja halutessaan joukkue voi ilmoittaa mukaan myös varakoirakon. 3 parasta tulosta huomioidaan. Rata on 2lk tasoa vastaava agilityrata. Siispä eikun joukkueita kasaamaan!

Rally-Toko SM-kisat 12.-13.8 Joensuussa
Tulosvaatimuksena tulos luokasta johon osallistuu, mestariluokassa karsitaan sitten tarkemmin. Joukkueeseen tarvitaan 2-3 alo/avo-koirakkoa ja 1-2 voi/mes-koirakkoa. Ilmoittautuminen on päättyy 16.7. Mukaan valittavat joukkueet karsitaan, joten kaikki joukkueet eivät mahdu mukaan. Tästä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin, lisätietoa halukkaille löytyy täältä.

Agility SM-kisat 25.-27.8. Jyväskylässä
Joukkuehaku avataan myöhemmin, osallistumiskriteerit löydät kuitenkin jo täältä.

Rally-Toko PiirM, 23.9. Lakkella
Yksilöpiirinmestaruus ratkaistaan mestariluokassa, joukkuekisaan ei ole tulosvaatimuksia. Joukkuekoko 2-3 alo/avo-koirakkoa ja 1-2 voi/mes-koirakkoa. Ilmoittautuminen 28.8. alkaen, osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten joukkueiden tulisi olla kasassa ennen tätä.

Kivaa kisakesää kaikille! 🏃‍♀️🐕


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *