JUNIOREIDEN PIIRINMESTARUUS 2020 ratkotaan ensimmäisen kerran Lagun kisoissa 6.12.2020

Kilpailuun voi ilmoittautua epävirallisesti ennakkoon 4.12.2020 mennessä: sari.mikkila@teuva.fi tai paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä.

Junioripiirinmestaruussäännöt Agility / Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri:

Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin junioreiden agilityn piirinmestaruuskilpailu järjestetään piirin alueella virallisten kisojen yhteydessä kakkosluokan radoilla ennakkoon ilmoitettuna ajankohtana. Kiertopalkinnon voittaa vuodeksi itselleen piirinmesta-ruuskilpailuissa parhaan tuloksen saavuttanut junioriohjaaja (B-lisenssin omaava), joka asuu Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin alueella. Kilpailuun voivat osallistua kaikki koirakot tasoluokasta riippumatta.

Palkinto jaetaan kahden radan yhteistuloksena parhaan tuloksen saavuttaneelle juniorille kaikissa viidessä säkäluokassa. Kilpailuikää ohjaajilla on aina sen vuoden loppuun saakka kun he täyttävät 18 vuotta. Piirinmestaruuskilpailussa noudatetaan kennelpiirin omia sekä SAGI:n virallisia piirinmestaruussääntöjä, vaikka kilpailu itsessään on epävirallinen.

Kiertopalkinnon saajan tulee laittaa kiertopalkinnon mukana kiertävään albumiin valokuva koirakosta ja koiran ja ohjaajan tiedot. Kiertopalkinto on toimitettava seuraavan piirinmestaruuskilpailun järjestäjille etukäteen tai tuotava kilpailupaikalle.

%d bloggaajaa tykkää tästä: