Kesäkentän käyttöönotossa muutos suunnitelmiin

Kesäkentän kuntoonlaitto on viivästynyt alkuperäisestä suunnitelmasta. Ulkokentän käyttöönottoon liittyen eri kanavissa esiin tuotujen kommenttien perusteella Lagu ry:n hallitus on päättänyt että viikkotreenejä jatketaan toistaiseksi sisällä hallissa nykyisillä kapeilla kentillä. Järjestely on voimassa kunnes toisin ilmoitetaan ja Lakeuden Koiraurheilukeskus Oy:n väki jatkaa ulkokentän uudistuksen edistämistä.

Tilannetta pyritään paikkaamaan järjestämällä mahdollisuuksien mukaan ison kentän treenejä hallissa. Tarkemmat järjestelyt selviävät hallituksen seuraavan kokoontumisen myötä piakkoin, ja niistä tiedotetaan jäsenistöä tarkemmin kun yksityiskohdat ovat selvillä.

Sunnuntaille 12.5. on tiedossa pienimuotoinen ulkokenttäkökkä, johon väkeä huudellaan erikseen myöhemmin jäsensivustolla. Kentälle nostellaan esteitä sikäli kun niitä riittää, eli koko kalustoa sinne ei valitettavasti ole tarjolla ja tämä kannattaa treenejä suunnitellessa ottaa huomioon. Tarkoitus kuitenkin on että kenttää voi halutessaan käyttää omatoimitreenaamiseen, kunnes toisin ilmoitetaan. Myös ryhmät voivat vuorollaan (K1) niin halutessaan käyttää ulkokenttää.

Lisätietoa seuraa heti kun asiat selkenevät.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *