Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään 4.10.2015 Ylöjärvellä. LAGU on lähettämässä kilpailuihin 1-2 edustusjoukkuetta joukkueisiin hakevien määrästä riippuen. Kisoihin otetaan vain 60 koirakkoa/luokka, joten ilmoittautumisen jälkeen varmistuu mahtuvatko molemmat joukkueet mukaan kilpailuun.

Yhteen joukkueeseen kuuluu maksimissaan viisi varsinaista koiraa ja kaksi varakoiraa. Varsinaisista jäsenistä 2-3 on alempien luokkien koiria (ALO tai AVO) ja 1-2 ylempien luokkien koiria (VOI tai MES). Lisäksi on yksi varakoira ALO/AVO ja yksi varakoira VOI/MES.

Valintakriteerit

SM-kilpailujen sääntöjen mukaan osallistumisoikeus on puhdasrotuisilla, Suomen Kennelliiton rekisterissä olevilla koirilla ja kaikilla Suomen Kennelliiton jäsenyhdistyksillä kulloinkin voimassa olevien karsintakriteerien mukaisesti. Juoksuisella nartulla on osallistumisoikeus mestariluokassa (MES). Joukkueeseen hakevalla tulee olla hakuajan umpeutumiseen mennessä vähintään yksi hyväksytty tulos siitä luokasta, missä aikoo SM-kisoissa kilpailla.

Pistelaskussa huomioidaan 1.5.2014–25.7.2015 tehdyistä tuloksista kolme parasta. Vähintään yhden tuloksen tulee olla siitä luokasta, missä joukkueeseen hakee. Muut kaksi tulosta voivat olla yhtä alemmasta luokasta (ALO = aloluokan tulokset, AVO = avo- tai aloluokan tulokset, VOI = voi- tai avoluokan tulokset, MES = mes- tai voiluokan tulokset). Muuten ohjaaja saa itse valita, mitkä kolme tulosta lasketaan valinnassa.

Joukkueeseen hakevat sitoutuvat siihen, etteivät kisaa joukkueeseen hakemisen jälkeen niin, että saavat koulutustunnuksen ennen SM-kilpailuja (pl. mestariluokan koirat, jotka voivat saada RTK4:n ennen kisoja). Vähintään yksi kisa siitä luokasta, missä joukkueeseen hakee, pitää jättää SM-kilpailuihin. Joukkueeseen hakemisen jälkeen koirakon luokkaa ei voi enää vaihtaa.

Koirakot valitaan seuraavan pistetaulukon mukaan:

[table “” not found /]
  • Ensin lasketaan pisteet oheisen taulukon mukaan.
  • Jos pisteet ovat tämän jälkeen tasan, lasketaan pistelaskuun valituista kisoista saadut pisteet yhteen. Suurimman summan saanut koira pääsee joukkueeseen.
  • Jos pisteet ovat vielä tämän jälkeen tasan, osallistuja ratkaistaan arpomalla.

Hakeminen
Joukkueeseen hakevan koirakon tulee lähettää tosite saavutetuista tuloksista (esim. kopio/kuva kilpailukirjasta tai kuva/linkki KoiraNetistä) viimeistään 28.7.2015 sähköpostilla tuija(a)selanpaa.fi. Pistelaskuun mukaan otettavat tulokset pitää on ilmoitettava selkeästi.

Lisäksi tulee lähettää seuraavat tiedot

Ohjaajan tiedot
Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Omistajan tiedot
Nimi
Kotipaikkakunta (HUOM! ei postinumeropaikka)

Koiran tiedot
Virallinen nimi
Kutsumanimi
Rekisterinumero
Syntymäaika
Sukupuoli
Rotu
Rotukoodi
Säkäkorkeus

Kilpailuluokka
Jos narttu hakee ALO, AVO tai VOI luokkaan, onko vaarana, että koira on juoksussa kisojen aikana?

Kategoriat: Ajankohtaista

%d bloggaajaa tykkää tästä: