Haku Lagun rally-tokon SM-joukkueeseen

Tuija /

Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään 1.9.2018 Tampereella. Lagu on lähettämässä kilpailuihin yhden edustusjoukkueen sekä yksilökilpailijoita. Kisoihin otetaan vain 60 koirakkoa/luokka, joten ilmoittautumisen jälkeen varmistuu, mahtuvatko joukkue ja yksilökilpailijat mukaan kilpailuun. Joukkueeseen kuuluu maksimissaan viisi varsinaista koiraa ja kaksi varakoiraa. Varsinaisista jäsenistä 2-3 on alempien luokkien koiria (ALO tai AVO) ja 1-2 ylempien luokkien koiria (VOI tai MES). Lisäksi on yksi varakoira ALO/AVO ja yksi varakoira VOI/MES.

Tietoa osallistumisoikeudesta ja karsintakriteereistä löytyy kilpailujen nettisivuilta.

Joukkueeseen voivat hakea osallistumisoikeuden täyttävät Lakeuden Agilityurheilijat ry:n jäsenet. Ohjaajalla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Joukkueeseen oikeuttavia tuloksia voi kerätä 8.7.2018 asti. Joukkueeseen hakevalla tulee olla hakuajan umpeutumiseen mennessä vähintään yksi hyväksytty tulos siitä luokasta, missä joukkueeseen hakee.

Pistelaskussa huomioidaan jokaisen joukkueeseen hakevan koiran paras tulos siitä luokasta, missä joukkueeseen hakee (MES-koirakoiden osalta 20.8.2017 tai sen jälkeen tehty paras tulos). Jos pisteet menevät tasan, joukkueeseen pääsee koira
• jolla 2. paras tulos ko. luokasta on parempi
• parempi pistekeskiarvo alemmasta luokasta
• mikäli eroa koirien välille ei saada, joukkueeseen pääsevä koira arvotaan

Joukkueeseen hakevat sitoutuvat siihen, etteivät kisaa joukkueeseen hakemisen jälkeen niin, että saavat koulutustunnuksen ennen SM-kilpailuja (pl. mestariluokan koirat, jotka voivat saada RTK4:n ennen kisoja). Vähintään yksi kisa siitä luokasta, missä joukkueeseen hakee, pitää jättää SM-kilpailuihin. Joukkueeseen hakemisen jälkeen koirakon luokkaa ei voi enää vaihtaa.

 


 

Hakemukset viimeistään 8.7. Anne Peräsalolle sähköpostilla rallytoko.lagu(a)gmail.com.

Ilmoita sähköpostissa

  • ohjaajan nimi
  • koiran virallinen nimi + rekisterinumero
  • linkki koiranettiin, jos kaikki tulokset näkyy siellä TAI kuva kilpailukirjasta, jos tulokset ei vielä näy koiranetissä
  • luokka + korkein pistemäärä, mitä siitä on saanut (MES-koirakot 20.8.2017 tai sen jälkeen saatu)

Lagu maksaa joukkueen sekä mestariluokassa kilpailevien yksilökilpailun osallistumismaksun, mikäli ko. koirakko on hakenut Lagun joukkueeseen, mutta ei mahtunut siihen.

 


 

Kategoriat: Ajankohtaista

%d bloggaajaa tykkää tästä: