Virallisten kilpailujen lisäksi Lagu ry järjestää silloin tällöin myös epävirallisia agility- ja rally-tokokilpailuja sekä mätsäreitä. Nämä ovat yleensä kaikille avoimia tapahtumia, jonne on hyvä tulla treenaamaan ennen virallisia koitoksia. Palkinnot epiksiin tarjoaa Hau Hau Champion.

Etelä-Pohjanmaan alueen agilityn joukkuepiirinmestaruudet kilpaillaan Lakeuden Koiraurheilukeskuksella Lakeuden Agilityurheilijoiden järjestäminä 15.7.

Piirinmestaruudet ratkotaan kolmessa kokoluokassa, mini, medi ja maksi. Tuomarina pillittää Katja Valkki.

Joukkue muodostuu 3-4 koirakosta ja yhdestä varakoirakosta. Koska kilpailut kisataan kolmessa säkäluokassa, voivat pikkuminit ja minit sekä pikkumaksit ja maksit halutessaan muodostaa joko omia tai sekajoukkueita. Jokainen koirakko kilpailee kuitenkin omilla rimakorkeuksillaan.

Ilmoita joukkueesi mukaan viimeistään 4.7. tästä:

https://forms.gle/kBLs1BYjxWdFCNf49

Ilmoittautumismaksu 20e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tilille FI04 5419 0120 3110 34 viitteellä 1300.

Lakeuden agilityurheilijat järjestää match show-tapahtuman Lakeuden Koiraurheilukeskuksella (Bullerintie 40, Seinäjoki).Leikkimieliseen koiranäyttelyyn ovat tervetulleita kaikki rokotetut koirat. Tuomareina toimii seuran harrastajia.Luokat & tuomarit:
pennut (alle 1v.) – Outi Vataja
pienet koirat – Ilona Piipponen
isot koirat ja veteraanit (8v. täyttäneet) – Jenni LampiIlmoittautuminen paikanpäällä aukaistaan klo 17.15, kehät startataan klo 18.Paikalla on buffet, josta saatavilla kylmää ja kuumaa juotavaa sekä suolaista ja makeaa syötävää.Hinnat:
ennakkoon 6e,
paikanpäällä 8e, veteraanit 6e.
Maksu paikanpäällä käteisellä tai kortilla.Jos maksat käteisellä, varaathan mukaan tasarahan!Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 21.6.
https://forms.gle/UvZg6eXb8VE438U56

Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä, otathan rokotustodistuksen mukaan.

Rally-tokoepikset alo-avo-luokille 29.6.21 ja voi-mes-luokille 2.7.21

Tuomarina Fiia-Maria Kivioja.

Jokaisella radalla saa palkata. Voit ilmoittaa koirasi viralliseen kilpailuluokkaan tai ylempään luokkaan. Maksut 5e/lagun jäsen ja 8e/ ei jäsen.
Mahdolliset lisästartit katsotaan ilmoajan päätyttyä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 27.6. klo 21.00