Virallisten kilpailujen lisäksi Lagu ry järjestää silloin tällöin myös epävirallisia agility- ja rally-tokokilpailuja sekä mätsäreitä. Nämä ovat yleensä kaikille avoimia tapahtumia, jonne on hyvä tulla treenaamaan ennen virallisia koitoksia.

Epävirallisten agilitykilpailujen säännöt hyppykorkeuksineen löydät täältä. Agilityradalla ja hyppyradalla noudatetaan virallisia kisakorkeuksia, supermölleissä matalampia.

Lisästartteja ei huomioida tuloslaskennassa. Kisat käydään kaikissa säkäluokissa. Voidakseen kilpailla palkinnoista koiran tulee hypätä virallisen säkäluokkansa mukaisia hyppykorkeuksia (supermöllissä matalammat, ks. säännöt).

Supermölleissä palkinnoista kilpailevat vain ne koirat, jotka eivät ole vielä osallistuneet virallisiin kisoihin.

Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä!

___________________________________________

Sarin ja Nicsin tukiepikset 25.6. klo 18 alkaen

Sari Mikkilä on valittu ensimmäisiin senioreiden avoimiin maailmanmestaruuskilpailuihin Belgiaan 18.-21.7.2024 edustamaan Suomea yhdessä bordercollie Nicsin kanssa. Matkan tukemiseksi järjestämme epikset Lagun hallissa Lakeuden Koiraurheilukeskuksella Bullerintiellä ti 25.6. klo 18 alkaen.

Luokat:

  • Supermöllit, jossa vain putkia ja hyppyjä, tuomarina Hilpi Yli-Jaskari.
  • 1 lk tasoinen hyppyrata, tuomarina Hilpi.
  • 2 lk agilityrata, tuomarina Sari itse.

Hinnat:

  • Varsinainen (ensimmäinen) startti 6e
  • Lisästartti 4e
  • Maksu joko mobilepaylla 0500 225988 tai tilille FI56 473060 20019077/Sari Mikkilä.
Ilmoittautuminen:

Halutessasi tukea Sarin ja Nicsin matkaa osallistumatta itse tapahtumaan, voit ostaa virtuaalistartin joko etänä tai paikanpäällä. Tervetuloa epistelemään ja tukemaan Sarin ja Nicsin matkaa maailmalle!