Seuramme järjestää säännöllisesti agilitykisoja kaikille luokille. Kisamme ovat tunnettuja iloisesta, kannustavasta meiningistä ja hyvistä puitteista. Käytössä on sekä puolilämmin sisähalli että ulkokenttä. Kisojen tarkemmat ilmoittautumistiedot löydät Kitusta. Tervetuloa Lagulle kisaamaan!

Vappukisat 1.-2.5.2021

Perinteiset vappukisat kisataan 1.-2.5. koronan asettamat haasteet huomioiden. Lauantaina kolmosia tuomaroi Tommi Raita-Aho, sunnuntaina 1lk ja 2lk kisaavat Hilpi Yli-Jaskarin valvovan silmän alla. Kaikille luokille tarjolla 2 agilityrataa ja hyppyrata. Osallistujamäärä on rajoitettu koronan  vuoksi 20 koirakkoa / säkäluokka / rata. Ylijääneet paikat voidaan jakaa ilmoittautumisjärjestyksessä muille luokille.

Ilmoittautuminen avataan 7.4. klo 16.

Suoritusjärjestys
La 3lk sS/S, M, sL/L
Su ap 1lk, IP 2lk, molemmat järjestyksessä pienistä isoihin.

Jos sinulla on “rahat sisällä” joulukuun kisoista, liitä ilmoittautumiseen mukaan tämä kyseinen arkistointitunnus ja kirjoita lisätietoihin maininta “siirto joulukuulta”.

Ilmoita poissaolot ylitoimitsijoille, yhteystiedot kisakirjeessä. Jos sairastut, jää pienimmistäkin oireista kotiin! Palautamme rahat kaikista flunssaoireista johtuvista poissaoloista ilman lääkärintodistusta.

HUOMIOITAVAA! KISAAJA, LUE TÄMÄ!

Jotta kisat voidaan kisata koronaturvallisesti, tulee jokaisen osallistujan noudattaa annettuja ohjeita. Tärkeimmät tässä, loput kisakirjeessä.

  • LUE KISAKIRJE HUOLELLISESTI ja noudata siellä annettua ohjeistusta!
  • Tule paikalle ainoastaan terveenä!
  • Käytäthän aina hallissa ollessasi maskia.
  • Yleisöä ei saa olla paikalla kisapäivänä, kuskit, kennelpojat ja tytöt, kaverit ja muut saattajat odottavat autossa tai ulkona, pukeudu siis sään mukaisesti.
  • Tule paikalle AINOASTAAN OMAN KISASI AJAKSI!
  • Halliin saavat tulla kisan aikana ainoastaan kyseisen kisan kisaajat. Toisten luokkien kimppakyytiläiset odottavat autossa tai ulkona. 
  • Kisapäivän ilmoitettu aikataulu on sitova, rataantutustumisia ei aikaisteta, joten riittää että olet paikalla oman kisasi alkamisaikaan.
  • Hallin kulkureitit ja ovet on merkitty, noudata näitä merkintöjä ja säilytä turvavälit. Huolehdi turvaväleistä myös oviaukoissa.

Jos olet tulossa kisaamaan ensimmäistä kertaa ja koirasi pitää mitata, ilmoittaudu mittaukseen tästä linkistä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä!

Kisojamme on mahdollista seurata myös etänä striimin välityksellä, kanavamme löydät YouTubesta nimellä Laguvideot.  

Tulevia virallisia kisoja
13.-14.3.21 Jessi Landen, la 1lk & 3sL, 3L, su 2lk & xs3, s3, m3 *PERUTTU*
1.-2.5.21 Tommi Raita-Aho, la 3lk, Hilpi Yli-Jaskari, su 1lk & 2lk
22.6.21 Sari Mikkilä, 1lk
23.6.21 Sari Mikkilä, 2lk
7.7.21 Timo Teileri, 3lk