Tulevia vierailevia kouluttajia - tarjolla jokaiselle jotakin

Lagulaisten toiveita on kuultu, ja vuodelle 2021 on tarjolla monta vierailevaa kouluttajaa, josta varmasti jokainen löytää omansa. Ilmoittautumiset koulutuksiin avataan aina kuukautta ennen koulutuksen ajankohtaa, joten ole tarkkana ja muista ilmoittautua ajoissa mukaan!

Varmasti ainakin maksiohjaajille tuttu Janika Karenmaa kouluttaa lagulaisia 20.12. ja loppiaisena 6.1. on tarjolla juoksarikoulutusta Rita Larjavan ja Petra Malinin johdolla. Tammikuun lopulla Merja Fröberg tulee Lagulle kouluttamaan hyppytekniikkaa, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki pennuista kisaaviin koiriin. Monikaan koira ei luontaisesti omaa virheetöntä hyppytekniikkaa, joten hyppytekniikkatreenit tukevat varmasti koiran suorituksia lajitreeneissä.
Helmikuussa Lagulle saadaan vierailemaan operantin ehdollistamisen taitava osaaja Tiia Vitikainen koirakoulu ACElta. Tiia on harvemmin käynyt kouluttamassa Etelä-Pohjanmaalla, joten nyt on erinomainen tilaisuus päästä hänen oppiinsa. 

Huhtikuussa Turun MM-kisoistakin mieleen jäänyt Sonia Delatte kouluttaa lagulaisia koko viikonlopun, ja kesäkuussa kestosuosikki Esa Lehdistö saadaan jälleen lagulaisia tsemppaamaan. Viimeksi suuren suosion saavuttanut Tanja Kurikka kouluttaa lagulaisia jälleen syyskuussa. 

Kaikki tulevat koulutukset löydät vierailevat kouluttajat-sivulta, ja näiden lisäksi pidämme koko ajan silmät ja korvat auki sen suhteen, mitä muuta mukavaa pystyisimme järjestämään. Myös palautetta saa antaa ja toiveita kuunnellaan mahdollisuuksien mukaan. Odotamme siis innolla näitä tulevia oppimismahdollisuuksia!

Kategoriat: Ajankohtaista

%d bloggaajaa tykkää tästä: