Virallisten kilpailujen lisäksi Lagu ry järjestää silloin tällöin myös epävirallisia agility- ja rally-tokokilpailuja sekä mätsäreitä. Nämä ovat yleensä kaikille avoimia tapahtumia, jonne on hyvä tulla treenaamaan ennen virallisia koitoksia. Palkinnot epiksiin tarjoaa Hau Hau Champion.

Epävirallisten agilitykilpailujen säännöt hyppykorkeuksineen löydät täältä. Agilityradalla ja hyppyradalla noudatetaan virallisia kisakorkeuksia, supermölleissä matalampia.

Järjestämme agilityepikset 3.10.21!

Tuomarina toimii Hilpi Yli-Jaskari ja epikset käydään kolmella radalla. Ilmoittautuminen vain ennakkoon viimeistään 26.9.

Ilmoittautumispiste aukeaa klo 11, ensimmäinen rataantutustuminen alkaa klo 12. Radat kilpaillaan seuraavassa järjestyksessä:

  • supermöllit (vain hyppyjä ja putkia)
  • 1lk-tasoinen hyppyrata
  • 2lk-tasoinen agilityrata

Koira voi ottaa yhden varsinaisen startin sekä yhden lisästartin. Lisästartteja ei huomioida tuloslaskennassa.

Osallistumismaksu:

Varsinainen startti (koirakkokohtainen)
– 5 € Lagulainen / 7 € ei-lagulainen

Lisästartti (koirakkokohtainen)
– 2 € Lagulainen / 3 € ei-lagulainen

Kisat käydään kaikissa säkäluokissa. Voidakseen kilpailla palkinnoista koiran tulee hypätä virallisen säkäluokkansa mukaisia hyppykorkeuksia. Supermölleissä palkinnoista kilpailevat vain ne koirat, jotka eivät ole vielä osallistuneet virallisiin kisoihin. Täytä jokaisesta koirasta oma ilmoittautumislomakkeensa.

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 26.9.21!