Seuramme järjestää säännöllisesti agilitykisoja kaikille luokille. Kisamme ovat tunnettuja iloisesta, kannustavasta meiningistä ja hyvistä puitteista. Käytössä on sekä puolilämmin sisähalli että ulkokenttä. Kisojen tarkemmat ilmoittautumistiedot löydät Kitusta. Tervetuloa Lagulle kisaamaan!

Iltakisat 1lk 22.6. ja 2lk 23.6.

Kesäkuun iltakisat ykkösille tuomaroi Hilpi Yli-Jaskari ja kakkosia pillittää Johanna Wuthrich. 23.6. kisataan myös epäviralliset juniorien piirinmestikset.

Keskiviikkona kisataan myös Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin juniorien piirinmestaruuksista!
 
JUN-piirinmestaruus kisataan 2lk radalla, mutta on epävirallinen lisä kakkosluokan kisaan, joten siihen voi osallistua myös 1lk ja 3lk koirakoita, kunhan ohjaaja on juniori. 2lk juniorikoirakot osallistuvat automaattisesti piirinmestaruuskisaan. (2lk koirakoiden kisan tulokset ovat virallisia ja 2lk koirakot ilmottautuvat kisoihin normaalisti Kitun kautta).
Kisa ratkeaa kahden radan yhteistuloksella.

JUN-PM kisaan osallistuvat 1lk ja 3lk luokan koirakoiden ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse mirka.nukarinen(at)hotmail.com
Kerro sähköpostissa ohjaajan nimi, lisenssinumero, sähköposti, puhelinnumero, koiran rekisterinumero, koiran virallinen nimi ja säkäluokka.

Kisoissa kisataan sekä ulkona että sisällä. Molempina iltoina aloitetaan ulkokentällä hyppärillä ja tämän jälkeen kisataan agilityrata sisällä hallissa. Suoritusjärjestys isoimmasta pienempään.

Ilmoita poissaolot ylitoimitsijoille, yhteystiedot kisakirjeessä. Jos sairastut, jää pienimmistäkin oireista kotiin! Palautamme rahat kaikista flunssaoireista johtuvista poissaoloista ilman lääkärintodistusta.

KISAKIRJEEN löydät täältä. Korona-ajan ohjeistus täällä.

HUOMIOITAVAA! KISAAJA, LUE TÄMÄ!

Jotta kisat voidaan kisata koronaturvallisesti, tulee jokaisen osallistujan noudattaa annettuja ohjeita. Tärkeimmät tässä, loput kisakirjeessä.

  • Tule paikalle ainoastaan terveenä!
  • Käytäthän aina hallissa ollessasi maskia.
  • Yleisöä ei saa olla paikalla kisapäivänä, kuskit, kennelpojat ja tytöt, kaverit ja muut saattajat odottavat autossa tai ulkona, pukeudu siis sään mukaisesti.
  • Tule paikalle AINOASTAAN OMAN KISASI AJAKSI!
  • Halliin saavat tulla kisan aikana ainoastaan kyseisen kisan kisaajat. Toisten luokkien kimppakyytiläiset odottavat autossa tai ulkona. 
  • Kisapäivän ilmoitettu aikataulu on sitova, rataantutustumisia ei aikaisteta, joten riittää että olet paikalla oman kisasi alkamisaikaan.
  • Hallin kulkureitit ja ovet on merkitty, noudata näitä merkintöjä ja säilytä turvavälit. Huolehdi turvaväleistä myös oviaukoissa.

Jos olet tulossa kisaamaan ensimmäistä kertaa ja koirasi pitää mitata, ilmoittaudu mittaukseen tästä linkistä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä!

Kisojamme on mahdollista seurata myös etänä striimin välityksellä, kanavamme löydät YouTubesta nimellä Laguvideot.  

Tulevia virallisia kisoja
13.-14.3.21 Jessi Landen, la 1lk & 3sL, 3L, su 2lk & xs3, s3, m3 *PERUTTU*
1.-2.5.21 Tommi Raita-Aho, la 3lk, Hilpi Yli-Jaskari, su 1lk & 2lk
22.6.21 Hilpi Yli-Jaskari, 1lk
23.6.21 Johanna Wuthrich, 2lk + juniorien piirinmestaruus
7.7.21 Timo Teileri, 3lk + piirinmestaruuskisat